smoothie
reviews

Review – sinaasappel appel smoothie verspakket

Hi, vandaag heb ik een review voor jullie. Ik heb namelijk het sinaasappel appel smoothie verspakket van de Albert Heijn uitgeprobeerd. Een paar dagen gelden liep ik door de Albert Heijn en viel dit verspakket mij ineens op. Ik heb al vaker een verspakket van de Albert Heijn gebruikt vooral het verspakket voor de tomatensoep is een aanrader, maar ik had nog niet eerder een verspakket voor een smoothie gezien. Ikzelf ben groot fan van sapjes en smoothies en gebruik ze dan ook zeker wel eens als alternatief voor een ontbijtje ik was daarom gelijk nieuwsgierig naar dit verspakket en heb hem meegenomen naar huis om heb thuis uitte proberen. 

smoothie

Inhoud van het pakket 

 • 1 zakje kaneel thee 
 • één rode appel
 • één groene appel 
 • twee sinaasappelen 
 • 250 gram witte druiven 

Zelf toevoegen 

 • 100 ml water 
 • 250 ml Griekse yoghurt 

Bereidingswijze c.a. 10 min

 • Breng 100 ml water aan de kook en laat hierin het theezakje trekken 
 • Schil en verwijder het klokhuis van de appels en snij vervolgens ik kleine stukjes 
 • Schil de sinaasappelen 
 • Haal de druiven van de tros  
 • Vul een blender met het fruit, de afgekoelde thee en de Griekse yoghurt 
 • Blend tot een glad geheel 
smoothie

Mijn mening 

Volgens het verspakket zelf heb je genoeg voor zes personen. In totaal heb ik met dit verspakket één liter smoothie kunnen maken. Het voordeel aan een verspakket is dat je van alle ingrediënten precies genoeg hebt. Je hoeft dus geen kilozak sinaasappelen te kopen waardoor je veel ingrediënten overhoudt. Bij de verspakketen zit ook een duidelijke bereidingswijze en je hoeft zelf maar twee of drie ingrediënten toe te voegen. Super simpel, makkelijk en ook nog eens gezond omdat je werkt met verse ingrediënten. Kortom ik ben fan. De smaak sinaasappel appel is niet heel spannend maar zeker lekker om een keer uitte proberen. Tip, mocht je niet zo van pulp houden pers dan de sinaasappelen voordat je ze in de blender gooit. 

Het sinaasappel appel smoothie verspakket is verkrijgbaar bij de Albert Heijn voor €5,00

Cheers!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

123-456-7890