ananas spritz

Over mocktailz.nl

Hi! Welkom op mijn blog. Mijn naam is Emilia ik ben een studentje in Enschede. In de weekenden en af en toe door de week hou ik van een feestje, festival of een gezellige borrel. Ondanks dat studenten volgens het woordenboek geen alcoholist kunnen zijn worden de alcoholische drankjes soms iets teveel. Ik ben enorm fan van cocktails, de zoeter de beter en wil deze dan eigenlijk ook niet overslaan. Gelukkig is daar een alternatief voor, de Mocktail, de alcoholvrije variant van de cocktail. 

Naast mijn studie houdt ik ook ontzettend van reizen. Op vakantie in een ver land probeer ik ook zoveel mogelijk nieuwe lokale drankjes uit. Hieruit haal ik mijn inspiratie voor mijn blog. Hierdoor zullen veel mocktail recepten een zomers en tropisch tintje hebben.

alcholvrije gin tonic
alcholvrije gin tonic

De alcoholvrije cocktail

Even geen alcohol maar wel zin om mee te feesten? Omdat je BOB bent, zwanger of gewoon geen zin hebt in alcohol. Geen zorgen wij hebben het perfecte drankje, de mocktail. Een mocktail is de alcoholvrije variant van de cocktail. Dit alcoholvrije drankje past bij elke gelegenheid op het strand, op een feestje of tijdens kerst.

Alcoholvrije cocktails maken is super makkelijk. Wij hebben alvast een website met de lekkerste alcoholvrije cocktail recepten samengesteld. Zo kan jij rustig door alle recepten heen scrollen en inspiratie opdoen. Verwacht geen super moeilijke recepten met moeilijk verkrijgbare ingrediënten. Dit blog is zo geschreven dat iedereen de recepten thuis kan namaken. Net zo lekker, net zo feestelijk maar zonder alcohol! 

Benieuwd geworden naar de mocktail recepten? Neem een kijkje op de receptenpagina. Ook kun je mijn blog volgen op social media, zo blijf je op de hoogte van alle nieuwe blogpost en recepten. 

Heel veel plezier bij het lezen van mijn blog

Liefs,

Emilia 

123-456-7890